divendres, 8 d’abril de 2016Aquest any l’INS Seròs ha participat en un campionat comarcal de Corfbol organitzat per la Federació Catalana de Corfbol. La trobada es va celebrar al pavelló municipal de Pardinyes el dia 17 de març, i va comptar  amb la participació de 15 equips de categoria cadet (3er i 4rt d’ESO). Els centres participants van ser els següents: INS Josep Lladonosa, INS Seròs, INS Guindàvols, INS Caparrella i INS Joan Oro.
El corfbol o korfball és un esport d'equip jugat entre dos equips que cerquen introduir la pilota dins d'una cistella de color groc. Els equips són mixtes, formats per quatre homs i quatre dones, i l'àrea de joc es divideix entre les zones d'atac i de defensa. El corfbol es basa en els principis de cooperació, no-violència , la no especialització, l'habilitat i la coeducació. És un dels exemples més clars de les possibilitats d'evitar la segregació per sexes a l'esport. 

La representació del nostre centre va estar formada per 2 equips cadets, amb una participació de 28 alumnes. Tot i ser el primer any en participar en aquest esport, felicitem els esportistes pel seu bon paper i per haver gaudit d’una jornada esportiva tant especial.